Begeleid jouw kind naar succes op school

Wij nemen de onzekerheid weg bij het begeleiden van jouw kind. In de Leerfix Online Leeromgeving leert jouw kind effectief leren terwijl jij hierbij begeleidt als een professionele bijlesdocent, zonder een fortuin aan bijlesscholen kwijt te zijn.

STAP EEN: Krijg toegang tot de Leerfix Online Leeromgeving met een leerling- en een ouderaccount.

STAP TWEE: Meet, bespreek en ontwikkel de 7 competenties voor een succesvolle leerervaring.

STAP DRIE: Geniet van het zelfvertrouwen en succes van je kind op school.

Is er in jouw gezin gedoe en irritatie over het maken school- en huiswerk?

Je kind wil niet geholpen worden.

De cijfers zijn te laag.

Er zijn ruzies om huiswerk.

Je maakt je zorgen of je kind wel over gaat.

Je kind werkt hard zonder resultaat.

De motivatie verdwijnt.

Als dit aan de hand is dan biedt Leerfix een online leeromgeving waarin je kind effectief kan leren en jij kan begeleiden als een professional.

Zo verander jij je gezin in een huiswerkinstituut

Krijg toegang

Krijg toegang tot ons platform met jouw eigen gepersonaliseerde gezinsomgeving. Hierop krijg je een ouder en één of meerdere leerling accounts.

Het leerling account geeft jouw kind toegang tot alle zelfscans, workshops en stappenplannen. In het leerling dashboard ziet jouw kind de resultaten van alle zelfscans en opdrachten in heldere overzichten en grafieken.

Het ouder account geeft naast toegang tot alles waar je kind ook toegang toe heeft. Daarnaast kunnen de resultaten van meerdere kinderen bekeken worden. Door de tips en adviezen in de resultaten sectie kunnen deze goed besproken worden. Maak samen een plan op maat.

Schermafbeelding 2023-03-15 om 12.13.03

Start met meten, bespreken en ontwikkelen

Na het opstarten van de gepersonaliseerde omgeving, beginnen jullie met het meten, bespreken en ontwikkelen van leervaardigheden. En omdat iedereen in het gezin toegang heeft tot dezelfde informatie gaan jullie samen op weg naar succes op school.

Zelfscans: we raden aan om te starten met de zelfscan Zelfsturend Leren. Hiermee brengen jullie in kaart hoe het ervoor staat met de 7 belangrijkste competenties van succesvol leren.

Dashboards: Samen bekijken jullie de resultaten van de zelfscan in heldere overzichten en grafieken. Met de gepersonaliseerde tips en aanbevolen modules gaat je kind vervolgens aan de slag.

Modules: iedere competentie kan nu ontwikkelt worden in één van de modules. Kies zelf of volg de door onze leerexperts samengestelde stappenplannen.

Op weg naar succes op school

Je wilt natuurlijk dat je kind goed gaat presteren op school. Daarom is de Leerfix Online Leeromgeving zó ontworpen dat je kind leert om het eigen gedrag te veranderen en goede voornemens ook echt uit te voeren.

Met speciale doe-modules gaat je kind toepassen wat er is geleerd. Met heldere opdrachten en coaching zet jouw kind kennis om in acties.

En ook de resultaten van deze modules worden weergegeven in het ouder en leerling dashboard. Bespreek het samen en ga van goed naar steeds beter.

Schermafbeelding 2023-03-15 om 12.24.16

Producten

Krijg direct toegang met het aantal leerling- en ouderaccounts wat past bij jouw gezin

Zullen we kennismaken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Deel via

Inloggen