Een Online Platform voor Duurzaam Succes op School

Werk in 7 stappen aan zelfsturend leren en succes op school door middel van wetenschappelijke zelfscans, workshops en leden webinars.

STAP EEN: Meet en bespreek de competenties van jouw kind.

STAP TWEE: Kies een competentie om te ontwikkelen.

STAP DRIE: Geniet van duurzaam succes op school.

Een Fijne Schooltijd Hebben én Presteren is Overweldigend

Als je geen plan hebt …

Resultaten blijven achter en (veel) onvoldoendes

Je kan jezelf niet (altijd) zijn in de klas

Je hebt geen tijd over voor hobby’s en vrienden

En dit leidt tot slapeloze nachten met een constant gevoel van overweldiging. Bij Leerfix begrijpen we dat ouders van middelbare school leerlingen zich zorgen maken. Je kind is afhankelijk en kwetsbaar voor onzekerheden, uitdagingen en tegenslag. Maar dat hoeft niet zo te blijven. Met Leerfix krijgt jouw kind controle over zijn of haar eigen schooltijd. En jij kan hier vol vertrouwen bij begeleiden. Ons plan werkt ook voor jullie.

Leer en Gebruik 7 Vaardigheden voor Succes op School

VAARDIGHEID 1

Eigenaarschap

Zelf kiezen

Als je doet aan ‘Zelf kiezen’ dan beslis je zelf over waar, wanneer en hoe je leert. Leren is keuzes maken!

VAARDIGHEID 2

Leren leren

Zelf plannen

Als je doet aan ‘Zelf plannen’ dan plan je wat je gaat leren en wanneer. Je houdt je aan je planning en past deze aan als dat nodig is. Leren is een goed plan!

VAARDIGHEID 3

Samenwerken

Samen leren

Als je doet aan ‘Samen leren’ dan leer je wat van anderen of zij van jou. Die anderen kunnen klasgenoten zijn of je docent. Leren doe je samen!

VAARDIGHEID 4

Reflecteren

Nadenken over je vakken

Als je doet aan ‘Nadenken over je vakken’ dan sta je stil bij hoe goed je in elk vak bent en wat je beter wilt doen. Leren is een vak!

VAARDIGHEID 5

Reflecteren

Nadenken over je leren

Als je doet aan ‘Nadenken over je leren’ dan sta je stil bij hoe je leert en hoe je je schoolwerk beter kunt doen. Leer door naar jezelf te kijken!

VAARDIGHEID 6

Motivatie

Willen leren

Als je doet aan ‘Willen leren’ dan wil je graag nieuwe dingen leren en begrijpen. Je stopt er tijd in om beter te worden. Leren is iets om te willen!

VAARDIGHEID 7

Mindset

Kunnen leren

Als je doet aan ‘Kunnen leren’ dan heb je er vertrouwen in dat je je schoolwerk goed doet. Je weet zeker dat je nog beter kunt worden in je vakken. Leren kun je zeker!

Jullie Plan voor Succes op School

Krijg toegang tot de Leerfix Leeromgeving

Voor maar €30/maand, krijgen jullie een ouder- en een leerlingaccount. Hiermee heb je toegang tot de wetenschappelijke zelfscans, leerling- en ouder dashboards en alle modules van Leerfix. ————————————————————————————————————————————————

Meet en ontwikkel de vaardigheden

Met de wetenschappelijke zelfscans brengt jouw kind in kaart hoe goed de vaardigheden al gebruikt worden. De dashboards geven maken het bespreken van de vaardigheden mogelijk. Ook krijgen jullie hier adviezen voor het volgen van de juiste modules om de vaardigheden te ontwikkelen.

Geniet van het succes op school

Door het ontwikkelen van de 7 vaardigheden wordt jouw kind zelfsturend. Zelfsturende leerlingen groeien van onzekerheid, uitdagingen en tegenslag waardoor ze duurzaam succes op school krijgen. ———————————————————————————————–

  • Deel via

Inloggen